Regisztráljon most és adja le első rendelését 20%-os árengedménnyel!

Együttműködés ügynökségekkel

Reklámügynökség, grafikai stúdió vagy nyomda munkatársa vagy?A legjobb ajánlatunkat számodra tartogatjuk. Lépj be partnerprogramunkba, és használd ki az eléd táruló lehetőségeket. Győződj meg róla, hogy érdemes a Fourcolours.hu szolgáltatásait választanod.

Igényeidhez szabott webportál

Modern portálunkon gyorsan és kényelmesen rendelhetsz tőlünk reklámtermékeket interneten keresztül. Bárhol és bármikor feladhatsz rendelést bármely kiválasztott termékre. Amennyiben kérdéseid lennének, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat telefonon, chaten vagy e-mailben.

Kedvező árak

Vége kompromisszumoknak – nálunk nem kell a minőség és az ár között választanod.

Számodra és ügyfeleid számára egyaránt alacsony áron kínáljuk jó minőségű termékeinket.

A partnerprogramunkban résztvevőknek előnyös kedvezménycsomagokat nyújtunk, emellett személyre szabott konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Bármikor regisztrálhatsz partnerprogramunkba, és használhatod az oldalunkon elérhető összes funkciót, de mindenekelőtt rendkívül kedvező árakon kínálhatsz nyomdai termékeket ügyfeleidnek. A regisztrációhoz elég elküldened a cégalapító okiratot az info@fourcolours.hu e-mail címre, létrehoznod egy saját fiókot az oldalunkon és kitölteni a „saját adataim” menüpontban található űrlapot.

Amennyiben elvégezted a fenti lépéseket, 24 órán belül visszaigazolást kapsz tőlünk e-mailben a partnerprogramhoz való csatlakozásról.


Különböző hordozókra nyomtatunk

A digitális nyomtatáshoz több plottert és UV technológiát is használunk, mely reklámtermékek többféle hordozóra történő nyomtatást is lehetővé tesz, mint pl.: fóliák, molinók, épülethálók. Amellett, hogy rendszerünk korszerű technológián alapul, egy 200 főből álló elkötelezett és tapasztalt csapat felügyeli napi 24 órában a hét minden napján megrendelésed minden egyes lépését.



Szállítás egyenesen hozzád

A készterméket oda, és olyan módon szállítjuk el, ahogyan szeretnéd. Minden csomagot futárszolgálat segítségével juttatunk el a megrendelőhöz, ezáltal garantáljuk a termék időben, megfelelő állapotban és megfelelő helyen történő kézbesítését.

Automatikus fájlellenőrzés

A fájlok automatikus ellenőrzéséhez szükséges rendszert a saját számítógépedre telepítheted.

Az oldalunkon letölthető Upload Plus applikáció pdf-et készít bármilyen grafikai programban elkészített fájlból, illetve listát készít a fájl ellenőrzése során felfedezett esetleges hibákról. Segítségével gyorsan sorba rendezheted egy többoldalas dokumentum oldalait, és nyomtatási előnézetet készíthetsz a grafikai anyaghoz. A program által elkészített nyomtatási előnézet jóváhagyását követően a rendszer egyenesen a nyomtatásra kész fájlokat tároló szerverre küldi a grafikai anyagot. Ezen kívül lehetőséged van az Upload rendszer használatára is, mellyel a grafikai anyagok ellenőrzése, az esetleges hibák listázása és a fájl jóváhagyása online végezhető el.


Több mint negyed millió termék

Pontosan ennyi ofszet és digitális terméket bocsátunk rendelkezésedre a papírfajták, formátumok és rendelhető darabszám széles választékának köszönhetően. Biztos lehetsz benne, hogy elvárásaidnak megfelelő terméket találsz.



A technológia a minőség szolgálatában

Szigorú minőségellenőrzési módszereinket különböző ügynökségekkel való sok éves együttműködésünk során fejlesztettük ki. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ügyfeleid kifogástalan terméket fognak kézhez kapni, a megrendelt példányszámtól függetlenül. A kiváló minőség mögött komoly géppark áll, négy Heidelberg nyomtatóval (két B1-es és két VLF 1610X1190 mm-es). A jól felszerelt és korszerű kötészeti részlegünkön pedig minden szükséges utómunkálat elvégezhető, a hajtogatástól a kötésig. A kész termékeket strapabíró hullámkartonba csomagoljuk, hogy biztosan tökéletes állapotban érkezzen a kijelölt helyre.